Att komma ut ur bubblan.

Igår var en bra dag. Jag vaknade tidigt och bestämde mig för att gå på morgonens yoga-pass. Det var ett bra beslut och jag har bestämt mig för att börja yoga mer regelbundet nu. Den tanken har slagit mig tidigare också men när jag yogar nuförtiden är det på ett annat sätt. Jag har alltid varit väldigt rastlös och stressad av mig. Yoga har varit avkopplande tidigare också men jag har aldrig riktigt funnit lugnet i yogan son jag gör nu. Drömmen är faktiskt att åka på något yogaläger på någon härlig ö och köra all in och för att få ännu mer inspiration.

Tog precis en promenad på två timmar. Det är det bästa sättet att rensa tankarna på. Låta musiken pumpa och bara gå gå gå. Nu har vi kommit in i en ny fas och våra liv måste fortsätta rulla på som vanligt. Och det är ju såklart lättare sagt än gjort men jag längtar faktiskt. Vi kan inte låta traumat gå vidare. Nu måste vi försöka komma ut ur den bubblan och komma tillbaka till det vanliga livet mer och mer.

Mina fina vänner för här på middag igår, jag hade fixat inför det hela dagen. Tycker det nästan är lika kul som när dom väl var här, haha. Så mysigt!

image

image

En reaktion på “Att komma ut ur bubblan.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.