Godmorgon lördag.

image

Godmorgon lördag. Precis varit på ett yogapass och lyxade till det med en latte efteråt, och nu OS. Lördagen kan inte starta på ett bättre sätt. Det var till och med sol när jag gick till gymmet imorse. Nu verkar den dock ha tappat bort sig bakom molnen igen. Men ändå en liten promenad imorse med sol. Energidepån fylldes på direkt.

image

image

Gjorde en rawfood tårta igår på endast ekologiska produkter. Den blev helt ok, man känner ju direkt att man det är något som saknas när man äter sådana bakverk: sockret. Men skulle man vänja sig av med socker skulle det nog smaka riktigt gott! Socker är något vi inte behöver alls, att det ger mer skada än nytta vet väl de flesta. Denna är från rawfoodrecept.com

Sedan allt hände har socker varit en snabb drog att ta till för att försöka få kroppen att tänka på något annat, så är det. Men det ska bli ändring på det nu. Elias har varit superduktig och avstår helt från socker sedan en tid. Jag ska haka på. Detta för att kroppen ska må så bra som möjligt. Jag tycker det är sådant fokus på att bli smal. För mig handlar det inte om att bli smal utan för att få en välmående kropp som har energi och håller sig stark. Har man ett sådant fokus istället kommer allt annat på köpet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.