Hur finner man styrka?

Ibland är man bara så ledsen. Varför ska min fina Elias få en svår cancerdiagnos mitt i livet? Varför ska vi behöva gå och oroa oss för att den ska komma tillbaka? Att inte kunna garantera vår framtid längre på samma sätt som förut. Vi planerar ju självklart vår framtid precis som innan och lever på som förut. Men den där oroliga känslan går inte att ta bort. Den finns där långt inne. Jag är så arg att vi ska behöva må och känna så här mitt i livet. Och jag är så arg att han ska behöva må och känna så här mitt i livet. Han av någon förtjänar inte det. Ibland vill jag bara ta över hans situation, jag känner så mycket med honom. Min fina älskling. Hur finner man styrka?

Nu blev det personligt och rakt från hjärtat. Men ibland är det bara skönt att få skriva av sig. Vissa dagar är tuffare än andra.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.