Tankar.

Ibland känns det som att mitt huvud ska sprängas. Tänkertänkertänker. Sluta tänk! Tankar om framtiden, tankar om maktlöshet och om hat. Att man kan känna sådant hat mot något. Hur kan en sjukdom vara så skoningslös och förstöra så många människors liv? Jag hatar dig cancer nåt så fruktansvärt. Allt är fortfarande så overkligt. Händer det här? Finns det cancer i Elias kropp? Cancer… Som man har hört ska vara så farligt, har min älskade Elias cancer? Det är liksom fortfarande en sådan mardröm och man hänger inte med. Allt har gått så snabbt. Smärta under bröstet, svettningar på natten, tumör i levern, in för operation, rehabilitering efter operation, prata om eventuell efterbehandling. Pang bom, ny röntgen, som visade vad? På måndag får vi svar på allt. Jag går dit, jag håller Elias i handen och släpper den aldrig. Fast att jag själv är så så rädd. Men Elias ska aldrig vara själv i detta. Fuck cancer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.