Andas.

Igår började Elias sin cytostatika behandling. Och nu har jag absolut inget att klaga över vad det gäller bemötande. Sjuksköterskan som vi mötte på onkologens dagvårdsavdelning var precis sådär varm och omhändertagande man vill att en onkolog sjuksköterska ska vara. Behandlingen tog 3,5 timmar och nästa gång är nu om åtta dagar.

Vi är nu i min släkt stuga uppe i Härjedalen. Igår när vi kom fram runt elva på kvällen var det så stjärnklart som det bara kan vara mitt ute på landet, underbart! Vi kände för att åka iväg över helgen, här är det lugnt och stilla, man får andas natur och bara vara. Så idag står fiske på schemat. Imorgon kanske vi åker upp till fjället, det ska tydligen gå nån skotertur upp till nån våffelstuga då. Hur mysigt låter inte det?

Andas, koppla av, precis här och precis nu.

imageSommarbild härifrån.

4 reaktion på “Andas.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.