Oro.

Denna ständiga oro. Hela sommaren fick vi inför nästa utvärdering. Läkarna tror att det kommer fortsätta minska med fortsatt behandling. Tänk om de har fel. Nej så ska vi inte tänka, men det är inte så lätt. Livet rullar på och utifrån kan det nog se ut som att vi mår precis som alla andra, att vi lever på vårt liv precis som vanligt som alla andra. Det gör vi! Vi njuter av varje sekund. Vi älskar livet och tar tillvara på sommaren vi fått som paus. Men oundvikligen med en ständig klump i bröstet och en ständig oro. Men jag känner ingen starkare person än Elias. Det finns ingen som skulle fixa detta på det sättet han gör. Det är verkligen så. Vi har precis kommit hem från en liten tripp till Dalälven där Elias fångade sin första Lax. Fiskeveteranerna trodde inte någon av oss skulle få nåt, det är svårt att få fångst första besöket där. Men…. Elias fixart!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.