Huddinge, KS.

Nu sitter vi i väntrummet på provtagningacentralen på Huddinge Sjukhus. Usch, här är det aldrig kul att vara. Mycket minnen som blossas upp efter allt vad som hände här i vintras. Känns konstigt att vara här när det är sommar. Sist vi lämnade Huddinge efter Elias operation trodde vi att det skulle bli den sista gången, eller vi hoppades innerligt. Men nu är vi tillbaka. Men… Samtidigt är man ju väldigt tacksam för det också. Jag trodde inte från början att de skulle operera igen om cancern kom tillbaka. Men nu är det alltså så planen är, och operationen skall ske här där expertisen finns. Så på det viset är vi ju så glada att vi är här igen. En operation planeras för att få bukt med skiten en gång för alla!

Nu väntar en dag med massa möten. Såklart aldrig kul. Men välbehövlig information. För ovissheten är ju alltid värst.

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.