Ork=0

Det blir ingen stuga över helgen och nästa vecka. Vi hade planerat att åka iväg sista veckan nu innan allt drar igång och vila upp oss i stugan. Elias skulle fått cellgifter imorgon sen skulle vi åka på fredag, perfekt när det är såå varmt. Man smälter bort i lägenheten. Hade verkligen sett fram emot det men tyvärr ser Elias blodkroppar inte alls så bra ut, fick vi reda på idag. Så han kan inte få sin behandling imorgon. Den planeras på måndag istället, sen på fredag nästa vecka är det röntgen. Det känns nästan lite för stressigt att åka nästa vecka för att bara få två dagar i stugan. Usch jag blev ledsen nu. Det kändes om det var det vi behövde för att samla energi till allt som komma skall. Vi gör det bästa av situationen men lite ledsen blev jag allt. Ikväll tänker jag vara sur, sur på jävla skitcancer som gör så hela vårt liv blir upp och ner, när vi är i våra bästa år.

Vi håller modet och humöret uppe, kämpar på och ger oss aldrig. Men ibland rinner det över. Så starka är vi inte. Jävla skitsjukdom!

Ikväll tar bitterheten över men varsågod bitterheten, ta för dig. Tänker vara arg och bitter ikväll.

image

6 reaktion på “Ork=0”

  1. Ja, jävla skitsjukdom. Jag håller tummarna för att blodkropparna hämtar sig ordentligt till på måndag! Massor av fina tankar och kramar till er ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.