Träning

Det är otroligt mycket som händer i kroppen när du tränar. Träning frisläpper må bra hormoner i hjärnan vilket gör att du känner dig glad och harmonisk. Du ökar din stresstålighet och blir mer tillfreds med livet och din vardag. Det sägs att det inte finns något piller i världen som kan uppnå de nivåer av tillfreds- hormoner som uppstår av motion.

För mig är träningstimman den timmen på dygnet då jag fokuserar på mig själv och tänker som bäst. Träningen är för mig som terapi, den hjälper mig mycket just nu. Eller träningen hjälper till med mycket i livet. Kan inte låta bli att tänka på de som inte har upptäckt vad motion gör för ens välbefinnande. Vad man skulle missa! Nu låter det som att jag säljer in något träningsprogram här. Men det är verkligen livsviktigt för mig med träning!  Imorse blev det spinning.

Svettigt värre var det kan jag säga, men sååå skönt!

image

image

En reaktion på “Träning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.