You never now how strong you are, until being strong is the only choice you have.

Elias vita blodkroppar låg på 6,6 så han kunde få sin sista dos cyto innan operation. Efter den åkte vi iväg till mina föräldrars stuga ett par dagar. Det var skönt att vi kunde komma iväg ett par dagar iallafall. De dagarna bestod av loppisar och fikor.

image

image

image

image

Springturer på mornarna innan frukost.

image

Och hängmatte- chill…

Vi har börjat pressa juicer till Elias på morötter, citron, ingefära och äpplen. Dessa dricker han ganska mycket av varje dag, han booster verkligen sig själv med dessa. Och hans vita blodkroppar har aldrig varit så höga under hans behandling? Vad vet vi men det känns som vi fick lite bevis på hur mycket vitaminer och nyttigheter gör för kroppen och immunförsvaret.

Ikväll blir det grill med fina vänner.

Men det är en tuff helg, vi tänker så på våra fina underbara vänner som har det jobbigt just nu.  Att allt elände aldrig tar slut? Hur mycket ska man behöva klara av, och varför drabbas vissa så mycket mer och hårdare än andra. Livet chockerar.

Sedan vill vi skicka massa styrka till Edsbyn! Vi tänker så på er också. Usch ibland vill man bara säga fuck life! Och fuck cancer! En sak som dock aldrig aldrig kommer tas ifrån oss är vår styrka! Aldrig ska vi ge upp. Aldrig.

❤️❤️❤️❤️

5 reaktion på “You never now how strong you are, until being strong is the only choice you have.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.