Tisdag 12-08-14

Idag har allt liksom känts ”som vanligt”. Och tur är väl att det kan vara så ibland, hur skulle man annars orka?

Vi eller jag har börjat planera hösten. Så som det känns nu planerar jag efter. Hur det känns idag. Man får ta en dag i taget, jag vet inte alls hur känslorna ser ut om två månader. Men det går inte att tänka så. En dag i taget, samtidigt som man måste våga planera.

image

image

Vi vi var och tränade lite på Elias gamla jobbs gym och badade lite efter. Det är första ”gymrundan” Elias har gjort efter allt hände även fast den blev kort. Han provar att cykla lite för att få upp lite flås inför operationen. Men han tycker att han fick lite mer ont efteråt. Han får kanske ta det lite försiktigt med vikterna. Jag tror det är superbra att komma igång lite med träning innan operationen.

En av mina bästa vänner fick en dotter idag. Energi och glädje sprids! Så fint. ❤️

2 reaktion på “Tisdag 12-08-14”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.