Fake it till you make it.

Nu kl 07.30 rullar dom ner Elias till operationsbordet. Igår var en jobbig dag. Det var jobbigt att lämna honom där själv på sjukhuset. Han känns så ensam, jag vill ju bara vara där hela tiden. Finnas där hela tiden. Nu har vi än en gång lämnat över ansvaret i kirurgernas händer. Vi har förtroende för Elias kirurg, det känns skönt. Inte alltid det känns så har man ju förstått. Han kom upp och pratade igår med oss. Efter ultraljudet. Vad dom såg var två tumörer i levern förut var nu tydligen fyra. Vad dom såg var en tumör utanför levern var nu ytterligare tre ”förändringar” som var mycket oklara. Vad kunde det vara? Det visste dom inte. Och det visar sig idag. Jag håller andan och orkar inte reagera. Allt jag vill är att du ska vara frisk. Jag älskar dig, jag älskar en framtid med dig. Det vi har är speciellt. Vår styrka har tagit oss långt. Men man vill fortfarande bara vakna upp ur detta helvete. Kl 09 kommer dom börja operera, hur denna dag ska ta sig fram är ett mysterium. Men stark var det ja. Starkstarkstark. Men tyvärr är det det sista jag känner just nu. Men fake it till you make it.

cropped-test3.jpg

Det är Elias som fixat hela denna sida. Förra veckan ordnade han en ny header. Jag älskar den, han är så duktig. Dessa bilder tog vi när vi var i Indien. Dom strålar lycka och frihet. 

2 reaktion på “Fake it till you make it.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.