Fuck cancer.

Läkaren ringde strax efter 16 och sa stt dom avslutat operationen för en stund sedan. Han sa att dom hade kollat igenom levern väldigt noga och vad dom såg så var det bara två tumörer där. Så dessa har dom skurit bort. Sedan satt det en tumör på diafragman, det var som en liten kloss sa han. Den tog dom bort. Dom hittade även en liten som satt på hjärtsäcken. Det har dom skutit bort och ersatt med någon liten kolfibernät (?) av något slag, vad jag förstod. I övrigt såg det bra ut i buken. Vad kirurgerna såg så har dom fått bort allting.

Ja herregud. Vilken resa vi är med om. Det är inte klokt. Det senaste dygnet har nog varit det värsta hittills. Mörbultad. Det är vad jag känner mig just nu. Så trött. Och lättad. Och såå trött.

En otrolig kämpe, det är vad han är.

image

3 reaktion på “Fuck cancer.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.