Inte utan er <3

Vi är så glada och tacksamma över alla våra vänner och familj som hör av sig och kämpar med oss i våran kamp. Ni är guld värda! Vi skulle inte ha hälften av den strýrka vi har, den styrka Elias har utan er. Vi älskar er alla!

image

Våra vänners lilla Belle säger också fuck cancer, från djupet av sitt härta! <3

Elias har fått flytta till en vanlig kirurg avdelning idag. Han har alltså fått flytta från intensiv vårdsavdelningen, han behöver inte längre övervakas på samma sätt. Han har piggnat på sig och dem säger att alla hans prover och undersökningar ser fina ut. Han har bara lite feber och fick ganska ont inatt. Men nu är det bättre och det är huvudsaken.

Så idag har det hittills varit en bra dag här i Huddinge. Jag och Linnea ska srax åka till lägenheten och laga mat. Kanske ta en promenad runt Vinterviken.

10643415_10152282990700814_1185658384_n

En reaktion på “Inte utan er <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.