Till min älskling

Tänkte låna några rader av din blogg älskling..

Vill skriva vilken underbar person du är. Jag älskar dig så himla mycket. Går inte med ord att beskriva vad jag känner för dig. Du är mitt allt. Hur du under den här obeskrivliga resa som vi har gjort och gör tillsammans, alltid finns vid min sida, varje dag. Jag tycker du är helt otrolig. Du skriver om vilken kämpe jag är, hur stark jag är. Men utan dig hade jag aldrig varit så stark, hade jag aldrig kunna kämpa så som jag gör. Det är pga dig som jag får min styrka, min kämparglöd. Du älskling är en riktig kämpe, en fighter. Är med mig på sjukhuset varje dag, pratar med läkarna/sjuksköterskorna, åker till lght och fixar mat, juice till mig m.m. Vill att alla ska veta det, vilken otrolig underbara tjej du är, men det tror jag dom flesta har försått som följer våran dagliga kamp. Hur du genom ditt fina sätt formulerar och sätter ord på våra känslor och våran kamp mot denna vidriga sjukdom.

Central Park
Central Park, New York

Älskar dig så himla mycket min underbara Lotta

Din Elias

Ps. Skriv lite kommentarer till Lottas inlägg, så hon får lite feedback 🙂

11 reaktion på “Till min älskling”

  1. Elias! Du har väldens bästa Lotta som ”reskamrat” det har jag länge kännt och dina ord om henne var så fint att läsa, ögat blev vått. Vilka kämpar ni är! Tänker på er / kram Lotta.

  2. Mina ögon tåras också…
    Läser alla inlägg. Känner för er, känner inte dig Lotta men jag vet vilka fantastiska människor Linnéa och Elias är. Och att du är det har jag upptäkt genom bloggen. Fantastiskt att ni två har varandra. All lycka önskar jag er! Ni har kämpat så bra tillsammans:)!!!!
    Kramar till er

  3. Men tack vad gullig du är! Vad glad jag blir över dina ord… Ja vi är fasen ett bra team och kommer fixa allt tillsammans så är det bara! Kram till dig! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.