Take a breath.

image
Elsa har precis dragit ett skämt som ni kan se :)
image
Gullbjörnen.

Idag fick jag träffa fina vänner som jag saknat så när vi varit borta. Ny energi som känns i hela kroppen. Här är jag och Elsa, min fina vän Camillas dotter. Mysigt att få gosa med en såhär liten. Ville bara ta med hem 😉

image

Det gäller att skynda långsamt nu, för E. Han måste ta det lugnt och göra precis som han känner. Viktigt att inte känna press från nåt håll. Allt tar sin tid. Att komma hem var ett mål. Nu får vi andas lite. Den här helgen känns verkligen så. Take a breath!

image

4 reaktion på “Take a breath.”

  1. bende paniÄŸim ÅŸuan çarpıntıdan çıkıyorum inÅŸallah. okuduÄŸum msj.lar çok benzer türden. amaç: PA’dan kaçmayın, yüzleÅŸin kesinlikle baÅŸaracaksınız.bol spor yapın çünkü spor esnasında mutluluk hormonu salgılanır ki kapıyı çalmaya bile yüzü tutmaz hepimize paniksiz günler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.