It’s a sunny saturday!

image

Började denna lördag med en springrunda samt några övningar vid utegymmet komponerat av min lillebror. Det kändes ju! Har ju inte tränat styrka (och knappt sprungit) på fem veckor nu. Men det var så himla skönt! Det som var ännu mer mys var att Elias följde med och gick sakta runt 1km spåret medans vi sprang 5an. Sedan satt han i solen medans vi körde på gymmet. Han är grym och han är så stark! Äntligen kan vi få vara hemma och komma ut i solen, inte bara komma ut någon halvtimme utanför sjukhusets betongbygnad. Tänk vad man har lärt sig och förstått hur mycket bara en sådan här sak betyder och vad man värdesätter sådant här nu. Hemskt och säga men förut var det så självklart, så vardagligt. Nu älskar man varje stund och värdesätter på ett helt annat sätt.

Nu vilar Elias och jag fixar en massa i lägenheten. Dvs städar! Och tänk att jag älskar det med.

image image

Nu blir det snart kalas hos Elias syster, Linnea. Men jag tror det bara blir jag som går en stund dit. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.