Jag håller med, Timbuktu!

Fuck cancer/ Timbuktu
Fuck cancer/ Timbuktu

Denna tidning fick Elias igår tillsammans med massa annat mys av min fina vän Camilla. Jag älskar att han har ett fuck cancer armband på sig. Det är så coolt hur denna underbara organisation växer. Om man tittar runtomkring sig på stan eller var som helat så skulle jag tippa att var 9-10 e person har ett armband på sig. Det är ju helt galet. Det är så tydligt att det saknades en sådan här organisation för unga vuxna cancerdrabbade. När Elias drabbades för ett år sedan minns jag precis när jag först kom i kontakt med ung cancer. Man var så utsatt, rädd och man kände sig så ensam. Vi var ju de enda av de som vi umgås med som någonsin drabbats av cancer. Ung cancer och dess medlemmar kändes som en stor varm famn som förstod. Deras jobb för unga cancerdrabbade och anhöriga är fantastiskt. Det är så fint.

image

Nu laddar jag med kaffe inför en springrunda med lillebror. Ha en bra lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.