Söndag.

Igår var det kalas för Elias syster Linnea som fyllt 30. Hon hade en annan fest för hennes vänner för två veckor sedan. Från början trodde vi ju att vi även skulle kunnat gå på den. Men det gick ju inte, så det vad kul att åtminstone jag kunde gå dit igår och hänga lite, och fira henne! Det var supermyisgt och kul att träffa deras familj igen efter all sjukhustid. Men Elias var verkligen saknad, men nästa gång det vankas kalas så ska han med. Jag var även bjuden på en tjejmiddag på kvällen hos min vän Cia. Den hade jag också verkligen sett fram emot och ändå tänkt att det nog skulle gå att komma på den, den var ju ändå planerad fem veckor efter operationen. Men efter linneas kalas kände jag verkligen bara för att gå hem till Elias. Så det får bli en annan gång :). Det är mycket tankar nu inför morgondagens möte med onkologen.

Idag ska vi försöka komma ut lite. Det är ju perfekt höstväder!

image

4 reaktion på “Söndag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.