Tacos fast annorlunda.

En annan slags tacos vi brukar göra är att blanda sin egen kryddblandning med spiskummin , chilipulver, vitlökspulver, paprikapulver, cayenpeppar, lökpulver, salt och peppar. Sen steka valfria bönor med lite kokosilja. Göra en tomatsalsa med hackade körsbärstomater med samma kryddblandning + färsk koriander. Sedan en god guacamole till. Och valfri sallad.

Ikväll gjordes denna men vi bytte ut bönorna mot cornfärs. Äter inte cornfärs jätteofta men ibland så. Det blir muuuums! Och just ja, vi byter även ut brödet mot romansalladsblad. Denna gång mosa vi på med massa olja (kokos och linfröolja) lite här och var för att få det mer energirikt.

Tacos
Tacos
image
Stekte även lite champinjoner med vitlök, salt och peppar.

image

Voila! Ett annat alternativ till tacos som tyyyp smakar detsamma men lite mer nyttigt.

image

 

Sedan råkade det ju såklart bli lite sådant här för mig, men det var det värt.

 

 

 

 

 

En reaktion på “Tacos fast annorlunda.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.