Så höstigt.

Älskar verkligen hösten. Japp jag är en av de som gillar hösten. Älskar alla färger och den friska luften. Älskar kravlösheten hösten bär med sig. Nu tycker jag ju väldigt mycket om sommaren också men på hösten försvinner liksom alla måsten på aktivitet. Hösten känns dessutom som en liten nystart.

Såhär fint har vi haft det idag.image

image

image

3 reaktion på “Så höstigt.”

  1. Härligt att se att ni hade en fin dag igår! Ni är ena riktiga kämpar och jag håller alla tummar jag har för att ni får svar ang. behandlingsupplägg snart. Känner igen den där maktlösheten när det administrativa tar tid och likaså när kommunikationen mellan vårdaktörer brister så att man själv måste förklara…Är med er i denna förjävliga strid! Stooooor kram

  2. Ja det känns så sjukt att det faktiskt är så när man som ung drabbas av cancer. Det ska liksom inte gå till så, och det är inte så man trott att det skulle gå till om man skulle drabbas. På något sätt känns det skönt att uttrycka det i text här på bloggen. Och sen är det så fel att du skriver att du känner igen det. Hemskt att det drabbar fler än oss. Det ska inte vara så… Stor kram till dig med!! Vi är med dig i din strid! Vi är alla kämpar och sååå starka!! Tänker på dig denna månad. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.