Stridsstigen.

En annan sak som var ganska sjuk igår på mötet var att onkologen här i Västerås inte hade fått ett enda papper från Huddinge. Dom visste alltså ingenting om vare sig operationen eller hur det hade gått efteråt. Kom på oss själva att sitta och förklara för onkologen om exakt vad som gjordes på operationen, vad det blev för komplikationer, vad för antibiotika E har fått och vad kirurgerna i Huddinge har sagt. Reflekterade inte så mycket över detta under mötet igår, inte E heller. Det var så mycket annan fokus. Men sen nu har funderingarna kommit.

Och att det inte kommit något än vet men ju vad det beror på. ”Det tar tid” är förklaringen man får. Men när man vet att tiden beror på det administrativa känner man sig maktlös på nåt sätt. Såklart vill vi ju bara skynda på allt så fort det bara går nu. Jag antar att man får lita på att det inte kommer ta allt för lång tid att få ordning på allt inför uppstarten av nästa behandling. Men det är svårt ibland. Det är liksom inte en stukad fot det handlar om.

Wellwell. Man för fokusera på annat idag. Vi ska ta oss ut i skogen. Annars ska det fixas en massa inför höstens planer. Och snart är vi bjudna på bovetepannkaksfrukost! Vi har längtat hela dagen igår 🙂 

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.