Helg. Och återigen, fuck cancer!

Fredag. De senaste två helgerna sedan vi kom hem har det inte funnits någon direkt helgkänsla. Det har inte känts något speciellt alls. Men nu är fasen helgkänslan här. Idag ska bli en mysdag med träning strax, lunch på stan och ikväll kommer Elias kusiner hit på tacos. Imorgon kväll ska jag träffa några tjejkompisar för tapaskväll. Känner äntligen för att göra sånt igen, men på ett lugnt sätt liksom. Det ska bli mysigt. På måndag väntar Norge, Stavanger och jobb för 10 dagar. Om jag är nervös? Japp. Men det kommer bli bra det med.

image

Kan väl lägga in den här och återigen säga fuck cancer. För alla den förstör för. För att den bara trampar in hänsynslöst och tror den bara kan ta över liv och förstöra precis som den vill. Man undrar ju vem den tror den är den där jäkla cancern. Cancern visar ingen som helst respekt för någon, därför visar vi ingen respekt över huvudtaget tillbaka. Nej med all rätt säger vi från djupet av våra hjärtan, Fuck cancer!

4 reaktion på “Helg. Och återigen, fuck cancer!”

  1. Ha en bra helg, Elias o Lotta, vi tänker på er. Och vi säger som ni ” FUCK CANCER”. Kramar Liselotte o Svenne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.