Svamp överallt.

Idag skulle jag egentligen åkt till Norge och jobbat i cirka två veckor. Allt var fixat och jag hade till och med fått flygbiljetten då jag får ett samtal på fredagseftermiddagen om att det måste ställas in. Detta pågrund av en massa olika anledningar. Lite snopet men jag hoppas på att kunna åka snart, vi får se när det blir.

Så jag och Elias drog ut i skogen idag istället och plockade svamp, vi hittade massor! Elias fick feeling och ville inte ge sig när jag efter två timmar kände att det får vara nog nu med två fulla korgar. Han fick svampmani och ville bara längre in i skogen, haha! Men jag var trött och tyckte det fick räcka. Så skönt att se att han är den som är den pigga av oss. Det är så stor skillnad på hans mående. Det är så himla skönt att se. (P.s bloggen krånglar och är under konstruktion, den vill just nu bete sig lite hur den vill. Snart fixat!)

image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.