Tapaskväll och fina tårar.

I lördags träffade jag några tjejkompisar på tapaskväll. Har inte alls känt för en sån kväll på väldigt länge, inte så himla konstigt. Men jag såg verkligen fram emot denna lördag och det blev jättemysigt med en massa prat och skratt. Alla tog med ett par små rätter var. Älskar sådana träffar, det blir alltid en massa goda smårätter. Jag gjorde smördegsknyten med chevre, valnötter och honung. Så gott! Men alla hade verkligen ansträngt sig och allt var jättegott!

Det blev en välbehövlig kväll för mig där jag kunde tänka på lite annat. Det är viktigt att göra saker för sig själv ibland också. Och det är något jag haft svårt med. I början kände jag bara att varför ska jag t.ex. träna, ta en fika, eller gå på stan när Elias inte kan det? Samvetet var något som ständigt följde med mig. Det var också som att vi två tillsammans som hade blivit sjuka. Att sjukdomen liksom satt i oss båda. Det gjorde den ju förstås på ett sätt. Konstigt det där.

Jag fick höra en gång från en klok man att ”Men om jag blir blind, ska jag då förbjuda min fru att se på film?” Jag insåg då om jag inte tar hand om mig själv kommer jag snart inte orka någonting. Men det har inte varit lätt. Jag brottas ständigt med samvetet, men jag försöker göra saker som jag mår bra av. Det är viktigt.

Och såklart blir detta lättare ju mer jag ser att Elias blir piggare.

Här kommer lite bilder från lördagskvällen ❤️

image
Chevresnittar, med en massa annat gott!
image
Vi alla ser ut som vampyrer :)
image
Chokladdoppade makadamianötter. Så gott!

image imageDet blev även lite av en gråtfest när min vän Cia berättade att tjejerna hade fixat en lagamat-kväll för Elias och mig med en jätteduktig kock. En kock som haft ansvar för Nobelmiddagen. Elias älskar att laga mat och har nog alltid haft en dröm om att bli kock. Så detta var så himla fint och genomtänkt gjort. Tänk att det finns så fantastiska människor. Ni är bäst, med hjärtan av guld.

4 reaktion på “Tapaskväll och fina tårar.”

  1. Blir så otroligt glad, det värmer verkligen att kunna få ge er detta! Du är en otrolig vän och ni är en sann inspiration som förtjänar det bästa❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.