Kärlek hopp styrka.

En tid efter att vi drabbades av denna mardröm fick vi kontakt med en fantastisk organisation. En organisation som med ett sådant oegoistiskt tänk ger så fruktansvärt mycket till så många unga cancerdrabbade. Det är förstås ungcancer jag pratar om. Ungcancer har gjort väldigt mycket för oss. Vi har varit på galamiddag, vi har fått åka på spa, vi har känt den gemenskap och värme som det fullkomligt strålar om denna organisation. Jag vet faktiskt inte alls hur det hade gått eller varit utan denna. Och tänk, för fyra år sedan fanns den inte. Jag är så glad och väldigt stolt att jag och Elias syster nu är med och håller i medlemsträffar. Det känns så fint och viktigt att få ungcancer att synas. Det är så viktigt att varenda kotte i detta land vet om att dom finns.

Genom ungcancer fick jag kontakt med en tjej som jag har haft mycket kontakt med via mailen. Jag vill så gärna visa vad hon och hennes bror har tillverkat tillsammans. Hennes bror var drabbad och tillsammans mot denna skitsjukdom gjorde dom denna. Såklart köpte jag och Elias en varsin, kostnaden skänks till cancerforskningen. Den står för så mycket. Kärlek, hopp, styrka. Alla ingredienser som behövs.

image

2 reaktion på “Kärlek hopp styrka.”

  1. Åh vad rörd jag blir <3 Så fint att se mössorna på er. Johan hade varit så stolt. Kärlek Hopp Styrka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.