Hard work.

Det är som ett stort moln som ligger över hela staden. Det regnar liksom nedifrån. Paraply går inte att använda eftersom det blåser sönder på två sekunder. Tillbaka i Norges västland. Yeeey! Känner igen mig så från Haugesund. 😉 Har gått min första dagvakt idag, jag åt mina bröschiver till lunch, och nu är jag hemma för vila. Jobb igen kl 22. Innan dess ska jag träffa en gammal klasskompis som tydligen bor här.

imageimage

Igår blev jag mottagen en annan gammal klasskompis, Alexandra. Det var skönt och kul att hon var här. Hon bor som en drottning och har bubbel och bastu, haha… Vad hände där? Jag åker med samma företag och får fasen inte något sådant. Hon bjöd iallafall på te i sin våning.

Snor en vild Alexandra tagit härifrån. Mysigt måste man ju ändå säga.
Snor en bild Alexandra tagit härifrån. Mysigt måste man ju ändå säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.