Det luktar grönt!

imageSåhär ser ofta våra korgar ut när vi är och handlar numera. Grönt och eko. Det känns bra och väldigt fräscht. Kvällen innan jag skulle åka till Norge satt jag och Elias och kollade TV i soffan. Helt plötsligt kom det en konstigt doft som jag inte alls förstod vad det var. Det luktade liksom grönt, typ grönsaker. Jag förstod inte alls var det kom ifrån och sa till Elias  ”- Det luktar grönt!??”

Elias började asgarva, Han hade tydligen släppt sig. Så himla kul. Vi proppar i oss, och framförallt Elias, så mycket grönt så att hans fisar börjar lukta gröna grönsaker. Snart börjar det väl växa löv från öronen? Hahaha…

Tänkte att jag bjuder på denna lilla story från oss. För mig är det godmorgon här och jag ska ta en springtur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.