Färskpressat!

Färska juicer på morötter, ingefära och citron. Detta är juicer som ständigt förekommer i vårt hem. Elias dricker väldigt mycket av dessa, det är en riktigt boost till kroppens immunförsvar och sägs rena kroppen. Vi har fått bevis på att detta en gång då Elias vita blodkroppar låg väldigt lågt, så lågt att det inte gick att ge cellgifter vid ett tillfälle. Detta var en torsdag, vi gick då hem och Elias mosade med dessa drycker hela helgen. Han stoppade ju även i sig annat bra men grunden var ändå dessa. Hans vita blodkroppar fördubblades på tre dagar och på tisdagen kunde han få cellgifterna.

Det finns ju en mängd olika varianter på juicer. Vi kör mycket på dessa, samt på rödbetsjuice. Dessa juicer är grunden i en teori som vi läst en del om. Denna heter ”Gersan therapy”. Denna terapi går ut mycket på att  rena kroppen från olika toxiner, samt att rena levern. Att stoppa i sig väldigt mycket frukt och grönsaker som ska skapa rätt balans i kroppen. Vad vet vi 🙂 Immunförsvaret boostas och våra kroppar mår iallafall på topp av detta. Så någon nackdel finns det inte.

Färskpressat!
Färskpressat!

3 reaktion på “Färskpressat!”

  1. Hej!:) vi har Electrolux ESF2000 den funkar jättebra! Ja jag vet det finns ju verkligen hur mycket som helst. Jag tror att det finns många bra! Åh vi kan inte vara utan vår, haha.. Används väldigt mycket:) Det blir så gott och nyttigt! Kram till dig och vad skönt att du är hemma nu!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.