Helg!

image

Elias har åkt iväg till min släktstuga upp i Härjedalen. Det är typ frost och minusgrader där, men det hindrar inte Elias och hans vän David från att åka ut och fiska på Ljusnan. Älskar att han kommer iväg en helg och att David också är med. Dom behöver det båda två. Jag hänger med och hjälper min vän, Davids tjej Anna med deras fina barn. Har sovit hos dom inatt och haft mysfrukost. Så vi får också mys när dom är borta. Hoppas att både David och Elias fyller på sina energiförråd nu. Hoppas att dom båda kan tänka på lite annat. Kanske få upp monstergäddan:)

Jag ska nog träna en sväng idag och ikväll blir det myskväll.

Jag och Anna för ca ett år sedan <3
Jag och Anna för ca ett år sedan <3

Här är Anna och jag för nästan precis ett år sedan. David och Elias hade fixat överraskningsmiddag till oss, det blev italiensk afton och vi fick champagne när vi kom. 🙂 Ibland kan dom, våra män! Det var precis innan allt rasade, då ett cancerbesked fortfarande var väldigt väldigt främmande och inte fanns i vår värld. Men snart är vi där igen, snart är vi där det inte finns eller existerar cancer. Det här året har märkt oss för livet, men vi kommer komma ur det starkare än någonsin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.