Today in pictures!

Haft en supermysig dag i Stockholm. Hängde runt med mina föräldrar och min bror, åt god lunch och spanade second hand och gårsloppisar på söder. Fyndade en mocka klänning från Jimmy Choo for HM från  en gårdsloppis på Nytorget. Älskar, så fin. Och jag kommer kunna ha den länge. Nypris 2000, jag fick den för 200. Det måste man ju ändå vara nöjd med. Även fast jag nog skulle kunnat pruta mer. Men jag blir stel som en pinne när det kommer till sånt och känner mig snål, haha. Det var till och med hon som sålde klänningen som drog igång prutandet med mig.

Hon -300!?

Jag – Okej! 

Hon – Är du nöjd med det!? 250? 

Då drog jag till med 200 vilket var det lägsta jag vågade haha, mes! Fick den för 200 men kunde nog fått den för ännu mindre. Meeenmen… 200 är inte illa pinkat!

Här kommer lite bilder från dagen:

The dress!
The dress!

Vi käkade lunch på vårt numera (mitt,Elias och Linneas) favvohak, Chutney på söder. Vegetarisk restaurang som lagar så god mat. Härifrån köpte jag och Linnea ofta mat med oss till Elias när han var inlagd på Huddinge.

Grillad halloumi med couscous sallad. Hummus och örtdressing. Så himla gott.
Grillad halloumi med couscous sallad. Hummus och örtdressing. Så himla gott.
image
Jag och mamma.
image
Min fina bror och pappa.
Vitabergsparken.
Vitabergsparken.
image
Rosa cykel på Nytorget.
Älskar gårdsloppisar.
Älskar gårdsloppisar.

Nu är min älskling hemma från Härjedalen! Han har haft det superbra med David men är trött nu. Ikväll blir det att laga mat och kolla film. ❤️

5 reaktion på “Today in pictures!”

  1. Vilken snygg klänning, tycker det verkar som om du gjorde ett riktigt kap! Prutning är inte det lättaste, är själv ganska dålig på det men försöker öva när jag loppisfyndar. Bara för att liksom :). Verkar som om du hade en riktigt bra dag, härligt! Kram Anne

  2. Hehe tack 🙂 Ja jag är inte alls bra. Känner mig snål och tycker synd om dom som säljer haha, måste bli lite mer tuff där. Övning ger färdighet! Vi får öva helt enkelt 😉 ja det var en jättebra dag 🙂 kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.