Kick some cancer ass!!!

Jag har haft sovmarathon här hemma. Känner mig tyvärr sämre. Vilket inte är så konstigt. Ont i halsen och huvudet. Det får bli en vilodag idag för imorgon är det dags för jobb igen men här hemma denna gång. Förhoppningsvis är det bättre imorgon.

Elias fick ett samtal imorse. Det var hans onkolog som ringde och diskuterade igenom lite funderingar vi har. Nu har vi krävt att Elias ska få göra en CT den närmsta tiden. Vi känner att det är bra att göra det för om det skulle vara något så är det väl bra att upptäcka det i tid. Så det ska han få göra nu.

Sedan kom hon äntligen med PAD- svaret. Äntligen. Och operationen var marginalfri. Det anses alltså att kirurgerna fick bort allt även på cellnivå denna gång. En R0 resektion som det kallas. Det är så himla fantastiskt! Från början fick vi höra att om cancern skulle komma tillbaka så var det tveksamt med ytterligare en operation. Men nu har alltså ytterligare en operation gjorts och den blev väldigt lyckad. Är så oerhört tacksam för det.

image

7 reaktion på “Kick some cancer ass!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.