Spa revansch!

Sist vi var på Yasuragi blev det inte så bra. Elias hade precis, bara två dagar innan fått sin andra cellgiftsdos. Orutinerade som vi var tänkte vi inte alls på att det kanske inte var så bra. Cellgifter i sig kan vara väldigt vätskedrivande. Att då åka till ett spa där det ska badas i varma källor, badas bastu och vara i en allmänt vätskedrivande miljö i kombination med cellgiferna, inte den bästa kombon. Så tyvärr mådde Elias inte så bra mestadels av tiden där.

IMG_1550

Men nu ska vi ta ut revansch! Den 13e december (vår årsdag till och med) ska vi till Yasuragi med Ung Cancer gärnget. Då ska vi göra allt som vi inte kunde den första gången vi var där.

IMG_1546

”Kryddan på moset” den gången var alla gravida par som var där. Speciellt tjejen som satt bredvid oss vid middagen tillsammans med sin kille och klagade på hur dåligt hon mådde mitt i sin höggraviditet. Det blir så konstigt. Och ger perspektiv. Ingenting vi fokuserar på. Men. Det får igång tankarna. Så är det ju.

IMG_1543

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.