Lugn lördag.

image

Inte mycket som händer denna lördag. Har varit och firat mamma som fyllt år. Elias var tyvärr inte med då han har drabbats av någon konstig magåkomma som inte verkar vilja ge sig. På måndag blir det att ringa läkaren. Lite bekymrad för att han får inte behålla något. Han som behöver gå upp i vikt nu efter stor operation och behandling, inte ner. Vi får roa oss hemma ikväll, det blir en promenad nu och sedan tänkte vi slå till på en skräckis ikväll. Måste definitivt ha något mums till. Så affären är nästa mission. Puss och kram!

Mormor, morfar, pappa, mamma, min bror och hans tjej Alexandra får bjussa på att delta i mitt blogginlägg ikväll ;)
Mormor, morfar, pappa, mamma, min bror och hans tjej Alexandra får bjussa på att delta i mitt blogginlägg ikväll ;)

 

image image

2 reaktion på “Lugn lördag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.