BRÖLLOP!

10822177_10152466648190814_647318613_n

Vi är i total chock. Inte i vår vildaste fantasi kunde vi ana att denna dag skulle sluta såhär. Att vi nu går och lägger oss med ett kommande inplanerat bröllop i mars. Imorse ringde Julia mig från Ung Cancer och ställde en massa frågor angående hur vi ville ha vårt bröllop. Jag blev helt ställd redan då. Ung Cancer postade ett inlägg på deras Facebook sida och tydligen så var allt i princip klart efter 2 timmar.

2000px-GJL-fft-herz.svg_

Som sagt aldrig aldrig kunde vi tro detta. Då Elias gjorde sin önskning till Ung Cancers önskelista trodde vi aldrig. Det finns så otroligt fina människor. Tänk att vår dröm nu kommer bli verklighet.

Vi går och lägger oss och kan inte sluta le. Får se om det ens går att sova. <3 (Elias har gjort en intervju här om detta också).

10841500_10152466648280814_2061352712_n

 

11 reaktion på “BRÖLLOP!”

 1. Hej! Tack för att du ringde och förlåt att jag inte hörde av mig. Det har ringt så mycket hela dagen så jag har inte hunnit. Sedan blev det så att vi var tvungna att ändra datumet till i mars istället! Men tusen tack för ditt engagemang! Kramar Lotta

 2. Åh Anne! Det är så himla sjukt och fantastiskt. Tack så mycket!! Och jag läste…. Fy sjutton vad trött man blir. Vet precis hur det är att gå spänd av nervositet till ett läkar möte för att sedan snopet få höra att det inte finns något besked att ge. För oss har det varit kommunikationen mellan sjukhus som aldrig fungerat. Låter misstänksamt likt detta problem för dig med. Kommer tänka på dig imorgon. Du har varit i våra tankar idag! Kramar

 3. Det är så himla häftigt! Vi är så glada för eran skull, det kommer bli ett underbart bröllop!
  Ni är värda det här flera gånger om. All kärlek till er!!!

 4. Hej Lotta!

  Har läst din blogg i ca ett år nu, jag har inte själv haft någon med cancer i min närhet men gått igenom en annan tung sak med min familj under det senaste 1,5 åren. Hittade av en slump in på din blogg och kände igen mig mycket i det du skrev om sjukvården. Igår fick jag helt plötsligt se en bild på er på facebook när jag satt och skrollade, alltså den om önskningen, och vart så rörd så jag satt och grät när jag läste kommentarerna. Så häftigt!

  Ville bara säga att jag hoppas ert bröllop blir precis som ni vill ha det för det är ni värda så som ni har kämpat!! Självklart hoppas jag också på att du delar med dig av förberedelserna och den stora dagen här på bloggen så lilla jag får följa er också 🙂

  Håller alla mina tummar för er!

 5. Hej Moa!
  Åh vad kul att du läser bloggen! Det är så skönt att skriva av sig om allt som har med bland annat sjukvården att göra. Det har hälpt att bearbeta den frustration man känt ibland.

  Vad söt du är. Och jag förstår dig! Jag grät hela dagen inlägget las ut! Det finns så många fantastiskt fina människor. Herregud vilken chock allt är. Ja det är så häftigt!

  Tack vad gullig du är! Vi ska verkligen försöka njuta nu. Ja jag ska verkligen försöka uppdatera här så mycket som möjligt. Det är det minsta jag kan göra om de är någon som vill hänga på i förberedelserna 🙂

  Tack! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.