Önskelistan.

Elias ligger nerbäddad i soffan. Jag med, typ. Så himla trött så jag tror jag skulle kunna somna på golvet här och nu. Men nu är det helg och det betyder ledighet. Så skönt och välbehövligt. Elias fick behandling i måndags och känner av sviterna från det. Måndagen som kommer nu betyder Elias sista cellgiftsbehanding. Strax efter det kommer han bli kallad på ett läkarmöte och då kommer väl förmodligen även svaret på röntgen.

Så mitt i allt det fantastiska med bröllop och hund (jag har fått en hund, så sjukt?) ligger det och skaver någonting innuti. Känslan som säger, bara röntgen nu är bra så är allt bra. Elias har svårt att tänka att bröllopet kommer äga rum. Han har ju liksom inte riktigt tänkt i det tidsspannet nu på ett år. Aldrig tänkt riktigt så ”lång tid” framåt.

Men oavsett vad. Oavsett vad så kommer vi stå där. I kyrkan. I mars. Och ha en bröllopsfest efteråt som vi aldrig aldrig trodde. Inte ens visste om för en vecka sedan. Det är något som lättar upp. Ger glädje. Och detta tack vare alla fantastiska människor. Jag blir så glad varje gång jag klickar mig in på Ung Cancers önskelista och ser önskan efter önskan som blir uppfylld. Såhär i juletider, det är så fint. Vi hjälps åt. Allihop. I det svåra. I det hemska. Så hjälps vi åt. Det är helt fantastiskt och jag blir tårögd bara jag tänker på detta.

2000px-GJL-fft-herz.svg_

2 reaktion på “Önskelistan.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.