Artikel.

image

I vår lokala tidning är vi idag med och berättar om vår story. Om hur jävligt det kan vara då man blir sjukrkiven med en mycket allvarlig cancer och dessutom får kämpa med ekonomin. Elias hade precis avslutat många års studier och startat eget då han drabbades, hans företag såg lovande ut. Men alla planer på företaget var förstås tvunget att läggas på is. Och på det följde en minimiersättning och en massa samtal med en bråkigt försäkringskassa. Det sista man orkar och behöver då något sådant här inträffar. Vad hade vi gjort utan alla nära och kära som varit med och hjälpt till och stöttat? Det hade inte gått. Och det är sjukt. Men vi båda tycker att det är viktigt att det uppmärksammas. För det krävs att det gör det för arbetet för en förändring ska komma igång. Så är det ju. Och kan vi på något sätt bidra med det genom att dela med oss av hur vi haft det så är det värt det, alla gånger.

———–

Elias har även pratat här, om hans fina bröllopsönskning.

Vi går fortfarande som på moln efter dom senaste dagarnas enorma kärlek från alla. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.