Den sista.

Igår var alltså Elias sista planerade behandling. Och förmodligen kommer han få ett inplanerat läkarsamtal någon gång nästa vecka. Då kommer vi få svar på röntgen. Och jag antar att planeringen utgår lite från hur den ser ut. Tanken är ju att det nu endast ska vara återkontroller kvar. Så detta ber vi för. Återkontroller och att endast kunna fokusera på allt det roliga som sker just nu. Allt som har med bröllop och eventuellt en ny familjemedlem i form av en hund har att göra. Det önskar vi. Och ber för. Vi är klara med C nu!

Jag fick smita lite tidigare från jobbet igår, så jag kunde komma sista timmen av Elias behandling. Det kändes viktigt då det var den sista. Jag möttes av detta:

10833828_10152479037970814_33908560_n

Elias, Elias syster Linnea och en läkare som sitter och hänger? Nej ni! Det där är vår vän Putte som är narkos sjuksköterska, som hade en liten paus mellan operationerna. (Och som leker doktor med läkarrock). Lite kul kan vi unna honom att ha på jobbet.

Nu ska vi iväg på julbord. Jag känner mig inte helt 100. Ont i halsen (igen) och hängig. Ska inte november sjukan försvinna när det inte är november längre? Suck…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.