Rädsla

10841261_10152491516470814_575167722_n

Det räcker nu. Låt oss vara där vi varit de senaste veckorna. I tron och hoppet om att kanske är allt över nu. Låt oss få vara där.

Idag damp det ner ytterligare ett brev från sjukvården till Elias. Oråd anades direkt. På torsdag ska vi alltså träffa onkologläkaren för att få veta hur CTn (röntgen) som Elias gjorde för ett tag sedan ser ut. Och idag kom det en förvarning om att ytterligare en MR kamera ska göras. Han kommer alltså bli kallad till detta, tydligen. Varför vet vi ju inte. Vi lär få veta å torsdag. Sådan jäkla reality check. Sådan jäkla påminnelse om att Elias faktiskt är sjuk. Låt oss bara få vara. Snälla.

Min älskade älskling idag på stan. Det har gjorts så mysigt överallt.
Min älskade älskling idag på stan. Det har gjorts så mysigt överallt.

En reaktion på “Rädsla”

  1. Åh, vad jag känner igen mig i det du skriver! Pendlandet mellan att må bra, göra vardagliga saker och nästan glömma bort sjukdomen för att i stunden efter påminnas om att cancerns närvaro. Och så blir jag förbannad på att det där brevet kommer innan ni fått träffa läkaren. Jag vet ju själv hur mycket man hinner tänka, analysera och oroa sig. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att röntgen ser bra ut och att ni så snart som möjligt får återgå till en vardag med positiva saker som bröllopsplanering! Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.