Mycket tankar.

Idag ringde Zetterberg Couture och meddelade vilken klänning som skulle hinnas sys upp till bröllopsdagen. Det stod mellan två klänningar, men det var ju en som jag suktade efter extra mycket. Det måste jag erkänna, även om båda var (såklart) helt underbara. Och idag sa dom att det kan bli den! Jag blir så himla glad och rörd över deras engagemang. Dom är helt otroliga. Vad ska man säga… Tusen tack fantastiska ni!

När jag kom hem idag stod det en fullt klädd kran innanför dörren. Den är liten och smal, så söt. Den passar perfekt in hos oss. Min älskling kan han. <3 Nu är julmyskänslan ett faktum här hemma.

10863686_10152493522670814_310576518_n

Ikväll har vi varit hos våra underbara vänner. Så himla längesen man sågs nu pågrund av en massa förkylningar hit och dit. Så det var skönt att ses. Speciellt ikväll. Dom får oss att slappna av och tänka på annat, åtminstone för en stund. Dom får oss att må bra.

Imorgon är det dags att träffa onkologen. Och planen ser ut som så att Elias kommer inte följa med på mötet. Så har vi gjort förut och så gör vi nu med. Han bestämmer helt själv och vill han inte så gör vi så. Läkaren får säga vad han vill om den saken. Jag och vår vän David kommer gå. Sedan kommer jag hem till Elias och han får höra resultatet från mig. Det är det han vill, och då blir det så.

Kallelsen till MR kom idag, den skall ske på måndag. Imorgon får vi veta varför denna extra koll.

2000px-GJL-fft-herz.svg_

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.