Ny dag.

10877466_10152497665825814_1727200030_n

Frukost på sängen idag var det enda rätta. Att inte jobba idag, utan att stanna hemma med den bästa jag vet var det enda rätta. Vi ligger kvar i vår underbara säng än och pratar. Om livet. Om bröllopet. Om allt och inget.

Bovetegröt med chiafrön, kanel och nötter.
Bovetegröt med chiafrön, kanel och nötter.

Igår var vår fina vän David med mig på läkarmötet. Vi satt tillsammans och träffade den läkaren vi en gång bytt bort. Det har tyvärr inte funkat så bra där. Han fick nog höra ett och annat igår. Men det behövde komma ut. Nästa gång kommer vi ha den läkaren som vi känner oss trygga och har förtroende för. Sådant är så himla viktigt.

Efter mötet igår så åkte jag hem till Elias och berättade så gott jag kunde vad som sagts. Min älskling är det starkaste personen jag känner. Han är min stöttepelare och han är den som håller mig uppe. Konstigt det där, när det är han som är sjuk. Men det är så det är. 

Efter en stund när jag varit hemma ett tag kom våra vänner Anna och David över med sina fina barn. Även Elias syster, Linnea. Tillsammans är vi starka! Vi bara hängde här. I vår säng. Pratade om allt och bara var. Sedan gick vi över till dom på kvällen. Vi har sådan himla tur som har så fantastiska underbara vänner. Utan dom hade detta året varit svårt att ta sig igenom.

download
I will never ever let go of youre hand.

Idag ska  vi fokusera på bara en massa mys saker. Vi ska beställa inbjudningskorten till bröllopet. Ta en promenad ner till stan för att ta ut ringmått för att sedan skicka in bilder på ringar till guldsmeden. Jag ska även försöka få till en fika med en av mina tärnor. Camilla. <3 Ha en fin dag!

4 reaktion på “Ny dag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.