Small things.

Trots gårdagens tuffa besked har vi haft en mysig dag idag. Vi har valt att fokusera på det fina. 

10850624_10152498185995814_966989640_n

Vi promenerade ner på stan för att gå till en guldsmedsbutik och prova ut våra ringstorlekar så att det blir perfekt. Hur mysigt är inte det? Lyckan var total där i butiken. Tänk att vi ska gifta oss. Det finns inget finare än att veta att man ska gifta sig med sitt livs stora kärlek.

10850494_10152498180985814_1829013493_n

Sedan mötte vi upp dessa två för en fika. Satt och pratade ett par timmar om allting. Så mysigt att ses. Det var minst en månad sedan sist nu och det är helt galet! Men alla har verkligen varit förkylda och sjuka länge. Både våra vänner och vi. Men nu äntligen börjar alla må bättre. Vi har även varit försiktiga med att träffa våra vänner om de är sjuka under Elias behandingstid då han varit extra infektionskänslig.

Det var iallafall jättemysigt att ses idag. Tack fina C och lilla E <3.

Jag och Elsa.
Jag och Elsa.

När vi satt på cafét idag så ringde Elias medicin läkare upp mig. Jag och Elias kom fram igår till att vi ville prata med henne om allt. Så imorse ringde jag och bokade en telefontid. Och det var så skönt att äntligen få prata med en läkare som har lite mänsklighet och empati i sig. Jag förstår att läkare måste vara raka och tydliga, men när det gäller sådana allvarliga saker som svår cancer så tycker jag att dom kan lätta lite på ”vi och ni” känslan. För det är så jag tycker det har känts med onkologerna hela tiden. Tyvärr. Idag när jag pratade med Es medicin läkare så kändes det som att någon äntligen verkligen är på vår sida. Hon lovade att skicka iväg ett läkarutlåtande till den kirurg som har opererat Elias (vilket onkologen vägrade). Det är väl självklart att vi vill höra vad han har att säga om denna 1,5 cm stora ”förändringen”.

Hon frågade dessutom hur Elias mår och tar detta. Inte BARA fysiskt utan hur han mår psykiskt. ALDRIG någon onkolog som frågat detta. Och hon frågade även hur jag mår. Något heller aldrig tidigare hänt. När man blir sedd på det viset går det rakt in i hjärtat. Det betyder mycket. Det samtalet gav mycket.

10847060_10152498180840814_1610654115_n

Efter fikat med C promenerade jag hem igen. Det är en sådan fin väg från stan hem till oss.

Ikväll blir det tacosmys. Imorgon blir en spännande dag. Jag längtar till imorgon. Men tänker inte berätta än vad som händer då. Det ska jag visa imorgon. <3

4 reaktion på “Small things.”

  1. Vilka jäkla kämpar ni är alltså! All styrka och kärlek till er. Och stort grattis till ringarna och giftermålet! Kram från mig och Joy

  2. Vi är jäkla kämpar allihop Anne!! All kärlek och styrka till dig tillbaka ❤️❤️❤️ Och Joy såklart. Vad söt han verkar!

  3. Fina ni, beundrar er, vilka kämpar ni är, tänker jättemycket på er. Lycka till med förberedelserna inför bröllopet. Så nyfiken på vad som ska hända imorgon? Hoppas, hoppas att MR nästa vecka ger ett svar att glädjas åt.
    Kram Lotta

  4. Hej Lotta! Tack för dina ord. Dom värmer. Ja det är tufft nu alltså. Men vi har en styrka som fasen aldrig tar slut! Vi köpte en hund igår:) det är lite värme i allt det jobbiga. Samma med bröllopet. Det är något som ger oss energi! Vi är så tacksamma att vi kommer få genomföra det. God jul på er! Kramar från oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.