Vi är starkast i världen.

Det har varit en lugn dag. Min familj var här och hälsade på lilla Alf på förmiddagen. Sedan passade mamma honom ett tag medans vi åkte iväg med pappa ut till en ekologisk gårdsbutik en bit utanför Västerås. Det fanns mängder med grönkål och brysselkål.

Jag känner mig förkyld igen. Sjukt täppt och tung i huvudet. Kan inte förstå att det aldrig går över. Blir tokig snart. Men det är väl lite så… Denna tid som varit och är sätter spår, tar på kroppen. Vill bara komma igång med träningen igen.

Imorgon är det dags för MR kamera över Elias lever. Den 30e får vi svar. Dagen innan nyårsafton. Vi ska fixa detta också. Det är bara så. Men det är mycket tankar. Jag hatar hatar hatar cancer. Jag hatar att min älskling ska behöva gå igenom det här. Om jag bara skulle kunna ta hälften av hans sjukdom och stoppa in i mig själv. Så vi fullt ut skulle göra detta tillsammans. Tyvärr så går inte det. Men han är inte ensam. Tillsammans gör vi detta. Alltid. Och vi ska visa livet att oss leker man inte med.

Just nu springer Alf runt och leker medans Elias lagar hamburgare. Jag ska slå till på kött (från gårdsbutiken) medans Elias fixar svarta bön- biffar till sig själv. Min lilla kock. Det blir myskväll deluxe med hamburgare och film.

Jag sitter i soffan och snurvlar. Hoppas på att orka jobba imorgon. Släpper en bildbomb från dagen tänkte jag; (Försöker att inte bildbomba Alf alltfö rmycket;)

Alf imorse <3
Alf imorse <3
Alf ikväll under filt.
Alf ikväll under filt.
Gårdsbutiken.
Gårdsbutiken.
Älskling och kål :)
Älskling och kål :)
Det blev lite grönkål ;)
Det blev lite grönkål ;)
Min lillebror, min mamma, min pappa, Elias och Alf i förmiddages.
Min lillebror, min mamma, min pappa, Elias och Alf i förmiddages.
10872375_10152502892185814_238790958_n
Tittade även lite på djuren, bland annat på några ton tjur.
Slutligen, från djupet av Alfs hjärta: FUCK CANCER!!!
Slutligen, från djupet av Alfs hjärta: FUCK CANCER!!!

En reaktion på “Vi är starkast i världen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.