Jul och feber.

Det verkar inte riktigt bli som vi har tänkt oss denna jul. Elias har fått feber och mår inte så bra. Han har sån huvudvärk och feber. Jag har ju varit sjuk ganska länge nu så det är klart, han skulle ju kunnat blivit smittad av mig. Vi får hoppas och önska innerligt att febern lägger sig till imorgon så vi kan göra såsom vi brukar göra på julafton. Dvs först åka iväg till hans vänner till familjen för att äta lunch och sedan vidare till min familj/ släkt för middag, Kalle anka och mys. Det slår ju aldrig fel att något jobbigt ska komma när man minst önskar.

Längtar till bröllopet. Mars känns plötsligt väldigt långt borta. Men det är det ju förstås inte.

Idag när jag kom hem hade en vän till oss mamma varit över med en så fin orkidé. Den står ståtligt i fönstret nu och är så fin. En så fin gest, tusen tack!

image

Om vi kommer iväg som tänkt imorgon ska Alf vara hos min familj hela dagen. Han har redan gjort sig bekant med min mamma ganska mycket så det kommer nog gå bra. Det är bättre att han är på ett och samma ställe än att flänga runt. Inte önskvärt egentlige alls detta för en liten valp. Inte det mest optimala att skaffa valp precis innan jul. Men… Vi gör det bästa av situationen. Oj vad han ger mycket den där lilla Alf <3.  Han har myst med Elias idag när han inte mått så bra medans jag har jobbat.

image

Nu nu ska vi sova. Zzzz… Godnatt. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.