Never.

Då var ett till läkarbesök avklarat. Såhär dagen innan nyårsafton. Vi fick svar på MR bilderna som visar ytterligare två tumörer som sitter i anslutning till den första dom såg på CTn. Alltså inte ett besked vi ville ha. Vår önskan var ju att den första dom sett skulle vara något helt annat. Önsketänkandet var enormt. Men så blev det alltså inte nu. Ytterligare en käftsmäll. Kampen fortsätter. Tomhet. Rädsla. Kamp. Vi ger oss aldrig.

IMG_0905

 

9 reaktion på “Never.”

 1. Nej, ge er aldrig!!!!!!!!! Ni fixar detta. Det känns så trist att det inte kan få bli bra och bara få vara bra. Fokus på allt det positiva ni har framför er, njut av lille Alf och lev så där härligt hälsosamt som jag vet att ni redan gör. Skickar massor med styrkekramar till er båda…KRAM!!!

 2. Tänker på er. Hoppats hela dagen att året skulle sluta bra och det nya året bara skulle få bli ett gott år för er. FUCK CANCER!!! Var rädda om er och eran lille Alf ❤️❤️❤️
  Kram Lotta & Svenne

 3. kan inte den där skitcancern bara ge upp nu?! Tänker på er och hoppas att ni finner styrkan att klara detta också! Vi satsar på att 2015 blir ett bra år på alla sätt! <3 Kramar

 4. Skickar en massa KÄMPEkramar till er. Ge er aldrig, och jag brukar inte svära speciellt mycket men FUCKA den där j-la CANCERN så långt bort ni bara kan, den ska bort en gång för alla, låt det bli det största av 2015-års mål <3.

  Grattis på er förlovningsdag och önskar er ett gott nytt 2015 med allt, till er och er underbara Alf och erat fina bröllop som stundar.
  KÄMPA, KÄMPA.
  Var rädda om er!

  Många VARMA kramar till er <3 <3 <3

 5. Jag säger detsamma! Man känner sådan ilska. Vem fan tror den att den är, cancern. Vi får hoppas på det! Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.