Dessa två…

image

Dessa två älskar man. Tänk vad djur kan göra med oss människor. Alf får oss att leva i nuet ännu mer. Han sprider kärlek. Han sprider även bajs och kiss omkring sig för glatta livet. Allt han gör, gör även så vi har något annat att fokusera på. Vi måste se upp att inte trampa på honom, att han ska ha mat, att han ska rastas, att han ska busas med, att han ska ha massa med kärlek. Som han även är givmild och ger tillbaka. Tack Alf för att du kom in i vårt liv. 

5 reaktion på “Dessa två…”

  1. Vilken liten goding;)!
    Haha, valptiden är härlig… När våran hund var valp tuggades en del inredning sönder… Men vad gör väl det:)! Nu är vårat hus liksom mer levande på något sätt, finns spår överallt:). Den vitlaserade nya trappen blev söndergnagd, lister runt glaset på halldörren, skåp/hyllor, stolsben…ALLT! Och ett dyrt konto för hans leksaker som höll max 2 minuter, haha. Det är en sådan kärlek!!! Hade aldrig i mitt liv trott att en hund skulle kunna ge så mycket kärlek. Och när man berättade för omgivningen att man skulle skaffa hund var reaktionerna spridda. Men det som avgjorde var att de med erfarenhet gratulerade och de som aldrig haft hund nästan beklagade…. Och visst är det ett pusslande ibland, att få ihop det med jobbet och tillgodose vovvens behov. Men det är det värt:)!!!!
    Så, GRATTIS då!!!!

  2. Hej! Så är det verkligen. För många är den första reaktionen då man säger att man skaffat hund ”oj, vilket ansvar!” Sedan kommer en lång förklaring om hur jobbigt det kan vara att ha hund. Medans andra bara blir glada förstås:)
    det är mycket ansvar. Såklart. Men fördelarna väger upp nackdelarna alla gånger. Ja Alf tuggar på allt han med nu. Favorit är våra tår! Haha… Kram till dig!

  3. Känner så igen mej med hur du skriver om Alf. Precis så känner vi med Ronja <3 De ger så mycket energi och kärlek. Och får en att tänka på annat. Precis vad ni behöver nu. Tänker på er <3

  4. Ja Alf ger väldigt mycket just nu. Åh vad härligt att höra om Ronja. Ja det är verkligen något vi behöver just nu. Har länge tänkt att jag ska sätta mig ner och skriva till dig. Men du vet ju hur det är och nu har det varit mycket under julen. Men det kommer, tänker ofta på hur skönt det är att jag vet att du finns där. Samma sak för dig. Skriv när du vill! Kramar till dig och Ronja 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.