Do not wait for perfect conditions.

10899785_10152551230180814_1494070832_n

Denna maskin är ny i vårt hem. Det är en juicepress speciellt användbar till gröna juicer. När man kör gröna blad i en vanlig juicecentrifug är det svårt att få ut vätskan ur gröna blad och sallad. Dessa gröna växter är då isåfall bättre att ha i mixern. Men denna pressar alltså bladen fint så mycket vätska kommer ut. Det kan nog vara en aning överkurs i smoothie världen men för oss är den perfekt. Elias kör nu mer än någonsin på mycket gröna drinkar som boostar imunförsvaret så denna present från hans pappa är mycket uppsattad.

Känner mig i övrigt väldigt pepp på träningen nu. Fick precis ett mail från den personliga tränaren jag kommer köra med. Jag tänkte att såfort jag kör igång med detta ska jag även skriva om det här. Haka på! Det sätter ju även lite mer press på mig själv 🙂 Träning betyder mycket för mig. Inte bara det att jag känner mig stark och pigg i kroppen av träning och bra mat. Träning hjälper även till väldigt mycket psykiskt. Man mår bra av att träna! Det rensar tankar och ger perspektiv. Det ger må bra hormoner. En läkare sa en gång att det inte finns något piller i världen som botar nedstämdhet så bra som träning gör. Så häng på nu in i denna träningsvår! (Ja, nu får man börja tänka att det är vår snart).

if-you-wait-for-perfect-conditions-youll-never-get-anything-done

4 reaktion på “Do not wait for perfect conditions.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.