Godmorgon.

image

Varmt vatten med citron och ingefära. Jag försöker dricka vamt vatten med citron varje morgon. Det är supergott samtidigt som det finns många hälso fördelar; det underlättar bland annat matsmältningen, ökar immunförsvaret, balanserar pH balansen (eftersom det är basiskt), bra för huden… osv… Det är en bra boost på morgonen. Innan din frukost.

Samtidigt försöker jag lära Alf var hans korg är. Tänker att det ju kan vara bra att han vet när det är läge att chilla i korgen. Jag lockar med det godaste hundgodiset ni kan tänka er. Han ser ut ungefär såhär. Huvdudet fram och tillbaka. Han har lärt sig sitt. Och på bilden, som ni ser sitter han ju. Så det tricket tar han till såfort det lockas med godis. Det är samma sak då jag försöker med ligg. –Hallå dumb ass, tänker han, här sitter jag ju redan.

Aaaaalf, är det du eller jag som är dum? Haha… <3 sötkorv.

image

2 reaktion på “Godmorgon.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.