Ny vecka.

image

Favoriten just nu är jordnötsbiffar. Eko och kravmärkta från coop. Supergoda och man behöver bara steka på eller köra dom i ugnen. Perfekt efter en fullspäckad dag som denna. Första gången jag sätter mig ner just nu känns det som.

Det blev ett benpass idag på gymmet följt av ett spinningpass. Jag vet inte varför men jag fullkomligt älskar dessa spinningpass. Ledaren som var idag moooosade på med musik och skrek som en galning, ääälskar det!

Det var väldigt bra för mig idag. Man får ut mycket känslor via träning. Imorse hade jag ett inte så roligt telefonsamtal. Jag fick visserligen ut mycket av min ilska och det var ju skönt. Men det är tråkigt när man känner nålar utåt istället för förståelse.

Men sen, mot eftermiddagen så fick jag ett annat telefonsamtal som var helt underbart. Men vad det var är en hemlis.

Nu blir det soffhäng och riskaka med jordnötssmör, haha. Mums!

2 reaktion på “Ny vecka.”

  1. Jordnötsbiffar med tillbehör ser aptitretande ut och dom kan man ju testa men får man be om receptet på Elias bönbiffar som du tidigare beskrivit som så otroligt goda? Kul att testa nya rätter. Fick en vegokokbok av mina döttrar i julklapp, något att bita i för en pensionär

  2. Åh vad roligt med en vegokokbok! Det finns en helt ny värld att upptäcka:) jag tror du menar de svarta bön biffarna? Väldigt goda:) kan lägga ut det receptet på bloggen snart! Ta hand om dig Lotta. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.