Frukosttips.

image

Chiapudding med banan och kokosflingor. Jag gjorde den redan igår kväll och ställde in i kylen. Mixa en banan med mandelmjölk (eller valfri mjölk) tillsätt 1-2 msk chiafrön. Strö över kokosflingor på morgonen, eller valfri frukt! Det stelnar under natten.

Jag dricker ett glas citronvatten till detta!

Så kul att Elias skrev igår och gav er en bild av hur en dag som cancerpatient kan se ut. Det är lit hatkärlek till den där avdelningen på Huddinge sjukhus. Att vara på sjukhus är aldrig kul samtidigt som vi ju är glada att han falsktiskt är där igen, att det ska bli operation.

Nu väntar en dag med jobb. Men i eftermiddag åker vi till bröllopsmässan! Såå kul!! Bjöd med mig mina tärnor men tyvärr så går det sjukdom i stan. Min vän Anna är jättesjuk men vill så gärna så hon har inte riktigt sagt nej än, haha. Men jag misstänker starkt att den kommer idag tyvärr. Elias hakar på, samt en annan tjejkompis till mig.

Puss och kram, ha en fin dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.